Routebeschrijving

MARANATHAKERK
Koninginneweg 1A
3331 CD Zwijndrecht
Tel. 078 – 612 90 95

Vanuit richting Rotterdam:
Op de A16 neemt u afslag 22, Zwijndrecht. Aan het einde van de aflsag rotonde links, dan volgende rotonde rechtdoor en de weg vervolgen onder rijksweg door. Volgende rotonde rechtdoor onder spoorviaduct door, stoplichten rechtdoor, volgende rotonde rechtdoor. Aan de linkerkant passeert u de kerk maar u kan niet linksaf slaan, daarom rijdt u rechtdoor om bij de eerste mogelijkheid te keren en zo bij de kerk te komen.

Vanuit richting Gorinchem:
Op de A15 neemt u de na de tunnel de tweede afslag naar de A16 en neemt u afslag 22, Zwijndrecht. Aan het einde van de aflsag rotonde links, dan volgende rotonde rechtdoor en de weg vervolgen onder rijksweg door. Volgende rotonde rechtdoor onder spoorviaduct door, stoplichten rechtdoor, volgende rotonde rechtdoor. Aan de linkerkant passeert u de kerk maar u kan niet linksaf slaan, daarom rijdt u rechtdoor om bij de eerste mogelijkheid te keren en zo bij de kerk te komen.

Vanuit richting Breda/Dordrecht:
Direct na de Drechttunnel neemt u afslag 22, Zwijndrecht. Aan het einde van de afslag rotonde rechts, daarna rotonde driekwart links onder spoorviaduct door, stoplichten rechtdoor, volgende rotonde rechtdoor. Aan de linkerkant passeert u de kerk maar u kan niet linksaf slaan, daarom rijdt u rechtdoor om bij de eerste mogelijkheid te keren en zo bij de kerk te komen.