De kerkdiensten

Komende kerkdiensten

De volgende diensten staan er op de planning de komende weken. U kunt onze kerkdiensten op een later tijdstip nog eens terugluisteren. kerkdienstgemist

Zondag: Liturgie

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus;

Korte versie: Downloaden

Uitgebreide versie: Downloaden

Komende zondag wordt een tool gebruikt om de interactie tijdens de dienst te verhogen. Meedoen kan op twee manieren, via Mentimeter of via de mentimeter app.

You-tube

Op dit kanaal zijn we vindbaar via deze link you-tube

De live dienst of laatste uitzending staat direct bovenaan. Ook kunnen eerdere uitzendingen worden teruggekeken en kunt u met elkaar chatten.  

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. De verspreiding gaat snel en vanuit de overheid worden diverse adviezen, maatregelen en voorzorgsmaatregelen getroffen. Tevens raadpleegt de kerkenraad het steunpunt kerkenwerk. De kerkenraad heeft besloten deze maatregelen te volgen. Wij realiseren ons dat deze maatregelen ingrijpend zijn, maar de veiligheid en gezondheid van onze gemeenteleden (en onze omgeving) heeft prioriteit.

Maatregelen Het besluit van de kerkenraad heeft uiteraard (vergaande) consequenties. Concreet betekent dit dat alle groepsactiviteiten binnen de kerk (tot en met 31 maart 2020) geen doorgang vinden. U kunt hierbij denken aan: – de erediensten op zondag – catechisatie – (jeugd)verenigingen – reguliere kerkenraadsvergaderingen – vergaderingen van overige commissies / taakgroepen – gemeentevergadering op 23 maart – concerten of andere grote activiteiten in de kerk Een andere consequentie is dat de ouderlingen, diakenen en predikant alleen de hoognodige en noodzakelijke bezoeken zullen afleggen.